New diamond jewellery collections! Shop Now

Mini Cart

Opdrachten en reparaties

Naast het ontwerpen van eigen collecties werk ik in opdracht om een persoonlijk sieraad te ontwerpen. Hierbij ben ik altijd op zoek naar de juiste vorm en het gevoel. Wilt u een geheel nieuw ontwerp? Denk dan eens aan de mogelijkheid om uw sieraad te laten ontwerpen van 'eerlijk' goud. Meer informatie vindt u onder het kopje Fairtrade goud. Ook is het mogelijk om van uw 'oude' sieraad weer iets nieuws te laten maken.

 

"Het vertrouwen is groot en het aantal klanten blijft stijgen. Dat is goed nieuws, maar het vraagt ook om heldere afspraken."

 

Aanbetalingen:
Tot op heden heb ik bij het aannemen van opdrachten voor het maken van een persoonlijk sieraad eigenlijk nooit om een aanbetaling gevraagd. Toegenomen drukte én (helaas) een aantal slechte ervaringen hebben er echter toe geleid dat we met ingang van januari 2016 genoodzaakt zijn aanbetalingen in te voeren voor opdrachten die bevestigd zijn na prijsopgave. De aanbetaling bedraagt altijd 50% van de (te verwachten) opdrachtprijs. In de opdrachtbevestiging die u per mail ontvangt, voegen we een betaallink toe waarmee eenvoudig via ideal te betalen is, waarna ik met uw opdracht kan beginnen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op via email, het contactformulier, of via Whatsapp 06-48797500